Ersan TEMİZEL Kötü başlangıç iyi olmadı…
tekden site sağı sünnet
Yazı Detayı
17 Ağustos 2024 - Cumartesi 22:07 Bu yazı 13 kez okundu
 
Kötü başlangıç iyi olmadı…
Ersan TEMİZEL
erstemizel38@gmail.com
 
 

Kayserispor Süper Ligin ilk haftasını bay geçmişti. İkinci haftasında ise kendi sahasında ligin ilk maçını oynadı.

 

Komşu şehrin takımı Sivasspor ile karşı karşıya gelen Kayserispor, rakibi karşısında mağlubiyet alarak lige kötü bir başlangıç yaptı.

 

Aslında Kayserispor’un galibiyet alabileceği bir karşılaşma idi. Hatta rakip 10 kişi kalmıştı. İkinci yarıda.

 

Kötü bir oyun var mı? Ortada diye sorarsanız., Hayır yok. Yani iki takımda klasik bir futbol ortaya serdi. Kayserispor ikinci yarıda özelliklede mağlup duruma düştükten sonrada iyi bir çaba gösterdi ve skoru eşitlemeye çalıştı.

 

Olmadı ve bulduğu bir gol ise VAR incelemesi sonrasında ofsayt olduğu gerekçesiyle geçersiz oldu.

 

Futbolcularla ilgili söylenecek çok bir şey yok. Olumsuz anlamdı. Çünkü futbolcuların genel anlamda geçen sezondaki gibi performansları sürüyor.

 

Mağlubiyet için bir bahane bulmak yada söylemekte doğru olmaz. Yine de Kayserispor’un ilk haftayı bay geçmemesi gerekiyordu. Çünkü rakibin ilk hafta maç oynaması aslında sahadaki bazı avantaj ve dezavantajlar konusunda hep rakibin olumlu yararlandığını gördük.

Kayserispor ligin ilk haftasında deplasmanda yada kendi sahasında lig maçı oynamış olması durumunda; rakiple ilk maç heyecanı konusunda eşit şartlarda sahaya çıkacaktı.

 

Sonuçta şu veya bu sebepleri ortaya konulmuş olsa da skor değişmeyecek. Galibiyet gelmeyecek.

 

Kayserispor her ne kadar mağlup olarak sahadan ayrılsa bile; gelecek haftalar için umut verdiğini, oyuncuların performanslarını koruduğunu ve farklı skorlarla maç kazanabileceğini düşünmekte yanlış olmaz.

 

Daha ilk maçtan sonra farklı söylem yada ifadede bulunmakta yanlış olur. Sahada hatalar var mıydı? Ki vardı. Olur da… Ama önemli olan sergilenen futbolun bizlere taraftara umut vermesi. En azından oyuncu değişikliği erken olabilirdi.

 
Etiketler: Kötü, başlangıç, iyi, olmadı…,
Yorumlar
Haber Yazılımı