Milan'ın yıldızı Rade Krunic Fenerbahçe’de gibi
tekden site sağı sünnet
Haber
18 Aralık 2023 - Pazartesi 20:25 Bu haber 2870 kez okundu
 
Milan'ın yıldızı Rade Krunic Fenerbahçe’de gibi
Süper lig’de başırılı bir sezon geçiren Fenerbahçe, Avrupa kupalarının yanı sıra ligde de ciddi başarı elde etmek amacıyla Milan’ın yıldız oyuncusu Rade Krunic'e kancayı taktı
SPOR Haberi
Milan'ın yıldızı Rade Krunic Fenerbahçe’de gibi

Süper Lig’de lider konumda olan Fenerbahçe, ara transfer sezonu için kolları sıvadı. Milan'ın yıldız futbolcusu Rade Krunic'i kadrosuna katmak için çalışan sarı-lacivertliler, İtalyan ekibine oyuncunun bonservisi için vereceği teklif ortaya çıktı.

Bu sezon hem Süper Lig’deki şampiyonluk hasretine son vermek hem de Konferans Lig’nde finale çıkmanın hayalini kuran Fenerbahçe, tıpkı sezon başında olduğu gibi kadrosunu güçlendirmeye devam edecek. Ocak ayındaki transfer dönemini iple çeken Sarı-Lacivertliler, ilk olarak orta sahaya takviye yapacak.

İşte bu doğrultuda Kanarya’nın hedefindeki 1 numaralı isim olan Rade Krunic için kulübü Milan’la pazarlıklara başlanması bekleniyor. Sezon başında da çok istediği Krunic’i, İtalyanlar’ın teknik direktörü Stefano Pioli’nin kadroda tutma kararı sonrası alamayan Kanarya, Boşnak orta saha için şansını bir kez daha deneme kararı almıştı.

Fenerbahçe, yaz transfer döneminde de Rade Krunic'i transfer etmek için yoğun uğraş verdi. Milan'ın kadrosunda tutmaya karar verdiği Krunic, devre arasında İtalyan ekibinden ayrılmaya yakın gözüküyor.

 

Rade Krunic son haftalarda yedekte

Milan formasıyla bu sezon 10’u ilk 11 olmak üzere 14 maça çıkan Rade Krunic, son dönemde hocası Stefano Pioli’nin bir türlü gözüne giremiyor. Kırmızı-Siyahlı formayı en son 28 Kasım 2023’te 3-1 kaybedilen Borussia Dortmund mücadelesinde ikinci yarıda giyen Krunic, ardından dün 3-0 kazanılan Monza maçı dahil son 4 karşılaşmada da (Frosinone, Atalanta, Newcastle, Monza), yedek bekleyerek hiç süre almadı.

Fenerbahçe için gemileri yaktı

Öte yandan oyuncunun Fenerbahçe’ye gelmek istediği ve bu yönde kulüp yönetimine transfer ile ilgili olumlu talebini ilettiği öğrenildi.

Kaynak: Editör:
Etiketler: Milan'ın, yıldızı, Rade, Krunic, Fenerbahçe’de, gibi, ,
Yorumlar
Haber Yazılımı