Trabzonspor'da 5 futbolcuyla yollar ayrılıyor
tekden site sağı sünnet
Haber
18 Aralık 2023 - Pazartesi 20:27 Bu haber 2584 kez okundu
 
Trabzonspor'da 5 futbolcuyla yollar ayrılıyor
Abdullah Avcı devre arası öncesi yönetime raporunu sundu. Kulüpten ayrılacak 5 futbolcunun isimleri ise belli oldu.
SPOR Haberi
Trabzonspor'da 5 futbolcuyla yollar ayrılıyor

Yolların ayrılacağı oyuncuları belirleyen deneyimli teknik adam Abdullah Avcı’nın listesini Fanatik Gazetesi yayınladı. Gazetede yer alan haberi göre,  Avcı’nın bu listedeki tek soru işareti ise Bakasetas. Yunan yıldızla yapılacak son görüşmeye göre rota çizilecek...

Gazetede Trabzonspor’un devre arası ile ilgili nasıl bir yol izleyeceğine dair Fanatik’te yer alan habere göre çok radikal kararların uygulanması bekleniyor. İşte o haber;

Trabzonspor’da devre arasında Abdullah Avcı operasyonu gerçekleşecek. Yeniden şampiyonluğa oynayacak bir takım kurmak isteyen Abdullah Avcı, ara transfer dönemi için raporunu hazırladı. Tecrübeli çalıştırıcının yönetimle paylaştığı raporun detaylarına ise FANATİK ulaştı. Avcı, 6 oyuncuyla yolların ayrılmasını kesin olarak talep etti.

TREZEGUET’DEN KISA BİR ARA

Süper Lig’de son oynanan Gaziantep FK deplasmanında iki gol atıp, Trabzonspor’un 3-1’lik galibiyetine imza atan Trezeguet, tadı damakta bırakacak. Mısırlı sol kanat oyuncusu, devre arasında takımdan ayrılacak ve ülkesinin de yer alacağı Afrika Kupası’nda boy gösterecek. Ülkesinden dev turnuva için davet alan yıldız oyuncunun bu süreçte takımdan ayrı kalacak olması teknik direktör Abdullah Avcı’yı da yeni arayışlara itiyor.

NWAKAEME’DE HEYECANLI BEKLEYİŞ

Trabzonspor’da yeniden gündeme gelen Anthony Nwakaeme transferiyle başkan yardımcısı Nevzat Kaya ilgileniyor. Nijeryalı futbolcu, Türkiye’de top koştururken Kaya ile çok yakın arkadaşlardı. Dostlukları Nwakaeme, Arabistan’a gittiğinde de azalmadı. İkili sürekli iletişim halinde. Nevzat Kaya şimdi tüm şartları araştırıyor. Devre arasında Anthony Nwakaeme’yi Bordo-Mavili kulübe yeniden kazandırmak için kollarını sıvadı. Trabzonspor taraftarı da heyecanla yönetimden gelecek mutlu haberi bekliyor. Nijeryalı yıldızın yeniden Karadeniz temsilcisi için oynamak istemesi transferi kolaylaştırıyor.

Kaynak: Editör:
Etiketler: Trabzonspor'da, 5, futbolcuyla, yollar, ayrılıyor,
Yorumlar
Haber Yazılımı