Icardi’nin eşinden İstanbul itirafa
tekden site sağı sünnet
Haber
18 Aralık 2023 - Pazartesi 20:29 Bu haber 2702 kez okundu
 
Icardi’nin eşinden İstanbul itirafa
Wanda Nara'dan Mauro Icardi ve İstanbul ile ilgili İtalya televizyonunda açıklamalarda bulundu.
SPOR Haberi
Icardi’nin eşinden İstanbul itirafa

Sergilediği başarılı futbol ile herkesin gönlünde taht kuran Galatasaray'ın yıldızı Mauro Icardi'nin eşi Wanda Nara, İtalya'da katıldığı bir televizyon programında, Arjantinli oyuncu ile nasıl tanıştıklarını anlatırken bir de Icardi’nin İstanbul kararı ve taşınmasıyla ilgili itirafta bulundu.

Galatasaray'ın yıldız oyuncusu Mauro Icardi, Teknik Direktör Okan Buruk'un cumartesi günü için takıma izin vermesini İtalya'ya giderek bir günlük izninin burada değerlendirdi.

'Yıldızlarla Dans' programında yarışmacı olarak yer alan Wanda Nara bir süredir İtalya'nın başkenti Roma'da bulunuyor. Bu sürpriz ise farklı gelişmelere neden oldu. Mauro Icardi ve çocuklarının habersiz bir şekilde Roma'ya gitmesinin ardından Wanda Nara'ya büyük bir sürpriz yaşamasına ve Mauro Icardi’nin de yarışma programını stüdyodaki konuklar arasında izlemesini sağladı.

Wanda Nara, Mauro Icardi ile ilk tanışmaları ve ilişkilerinin başlangıcını anlattı; "Bana istediği her şeyi anlattı. Çok gençti. 17-18 yaşlarındaydı. Ben boşandıktan sonra ilişkimiz başladığında Arjantin'e dönmüştüm. Bana Milano'ya gitmem için bilet gönderdi ve ben gidemedim çünkü üç çocuğum vardı. Benimle bir ilişki istiyorsa bunun ciddi olması gerektiğini fark etti. Sonra benimle bir aile kurmak istediğini söyledi. 17-18 yaşlarındayken inanılmaz bir olgunluğa sahip olduğunu söyleyebilirim."

Wanda Nara: "Çok kıskançtım"

"İlişkimizin başlamasından beş ay sonra evlendik. Çünkü Icardi, 'Üç tane çocuğumuz var evlenmeliyiz' dedi. Benim üç tane çocuğumu her zaman kendi çocuğu gibi gördü. Başlangıçta çok kıskançtım. Şimdi on yıl sonra o kadar değilim. Aslında sık sık onun seksi fotoğraflarını çekiyorum ve paylaşmasını söylüyorum. O benden biraz daha kıskanç..."

Wanda Nara'nın İstanbul açıklaması dikkat çekti

Wanda Nara, önümüzdeki hafta 'Yıldızlarla Dans' programı sona ereceği için İstanbul'a dönecek. Nara, İstanbul ile ilgili gelen bir soruya ise şöyle yanıt verdi; "Arjantin'i özlüyorum. Fırsat buldukça gidiyorum. İtalya'da kendimi yabancı gibi hissetmiyorum. Birçok insanla tanıştım ve önümüzdeki hafta bu macera biteceği için üzgünüm.

Kaynak: Editör:
Etiketler: Icardi’nin, eşinden, İstanbul, itirafa,
Yorumlar
Haber Yazılımı