NARİN VATANDAŞLARLA İFTAR YAPTI
tekden site sağı sünnet
Haber
23 Nisan 2022 - Cumartesi 11:47 Bu haber 2000 kez okundu
 
NARİN VATANDAŞLARLA İFTAR YAPTI
Senegal den dönen Yeniden Refah Partisi Kayseri İl Başkanı Önder Narin ayağının tozuyla teşkilat çalışmalarına devam ediyor.
GÜNDEM Haberi
NARİN VATANDAŞLARLA İFTAR YAPTI

Yeniden Refah Partisi Kayseri teşkilatları ilçelerde vatandaşlarla birlikte iftar programı düzenliyor Cuma akşamı düzenlenen iftar yemeğine ise Kayseri İl Başkanı Önder Narin ,Teşkilat Başkanı Adem Kahveci ve Hanım Kolları İl Başkanı Fikriye Narin de katıldı.

Hacılar ilçesinde gün boyu düzenlenen stand çalışması sonrası düzenlenen iftar yemeği ilçe sakinlerininde ilgisini çekti. Stand çalışması esnasında ilçe sakinlerini yemeğe davet eden Hacılar İlçe Başkanı Kurtuluş Yıldırım bizim soframızda gönlümüzde herkese açık, dileyen partili olsun olmasın yemeğimize davetlidir dedi.

Düzenlenen iftar yemeği öncesi ve sonrası vatandaşlarla sohbet eden İl Başkanı Önder Narin ise, “Bizim standlarımız vatandaşla buluşma yerimizdir, hangi siyasi görüşte olursa olsun herkes bizimle buralarda biraraya gelebilir dilek ve temennilerini iletebilir. Yarında bir bayram günü. Malum şehitlerimizde var. Şehitlerimizin acısını içimizde hissederek herkesin 23 Nisan Milli Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nı kutluyorum. Bağımsızlığımızı ve hürriyetimize öncülük etmiş ve aramızda olmanyan herkesi rahmetle ve minnetle anıyorum” dedi

Kaynak: Editör:
Etiketler: NARİN, VATANDAŞLARLA, İFTAR, YAPTI,
Yorumlar
Haber Yazılımı