ÖZHASEKİ: HER ZAMAN YANLARINDAYIZ
tekden site sağı sünnet
Haber
02 Mayıs 2023 - Salı 07:28 Bu haber 2094 kez okundu
 
ÖZHASEKİ: HER ZAMAN YANLARINDAYIZ
AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Kayseri Milletvekili Mehmet Özhaseki, her zaman sporcunun yanında olduklarını ve olmaya devam edeceklerini açıkladı.
SPOR Haberi
ÖZHASEKİ: HER ZAMAN YANLARINDAYIZ

AK Partili Mehmet Özhaseki, MHP Milletvekili Baki Ersoy ve Talas Belediye Başkanı Mustafa Yalçın’ın katılımı ile kentteki amatör spor camiası yemekte bir araya geldi. Talas Belediye Başkanı Yalçın, “AK Parti Genel Başkan Yardımcımız Sayın Mehmet Özhaseki ve MHP Kayseri Milletvekili Sayın Baki Ersoy ile kıymetli protokolümüzün katılımıyla şehrimizdeki amatör spor camiasıyla bir araya geldik. Sporun ve sporcunun her daim yanında olmaya devam edeceğiz” dedi.

Sporcularla sohbet eden Özhaseki ise, “Kayseri Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkanı Mutlu Önal ve spor camiası ile buluştuk. AK Belediyeler olarak amatör spor kulüplerimize tesisleşmeden ekipman desteğine kadar gerekli altyapıyı sağlıyoruz. Kayserimizin geleceği için amatör spor kulüplerimizin ve sporcularımızın her zaman yanında olduk, olmayı da sürdüreceğiz” ifadelerini kullandı.

Kayseri amatör spor camiasının yemekte bir araya geldiği programda Kayseri U18 Ligi şampiyonları Kocasinan Şimşekspor ve Kayseri Atletikspor takımları da, kupa ve madalyalarını aldı.

Kaynak: Editör:
Etiketler: ÖZHASEKİ:, HER, ZAMAN, YANLARINDAYIZ,
Yorumlar
Haber Yazılımı