PAZARCI ESNAFI FİYATLARDAN DERTLİ
tekden site sağı sünnet
Haber
21 Şubat 2022 - Pazartesi 13:21 Bu haber 1820 kez okundu
 
PAZARCI ESNAFI FİYATLARDAN DERTLİ
Yeniden Refah Partisi Kocasinan İlçe Başkanı Mehmet Atıcı ve İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri hafta sonu Gaziosmanpaşa Mahallesi'nde pazar esnafı ziyareti gerçekleştirdi. Başkan Atıcı, pazar esnafının sorunlularını dinledi, esnaf ile sohbet etti.
GÜNDEM Haberi
PAZARCI ESNAFI FİYATLARDAN DERTLİ

Son haftalarda üst üste gelen zamlardan bunalan esnafa moral ziyaretlerine başlayan Yeniden Refah Partisi Kocasinan İlçe Başkanı Mehmet Atıcı esnafın dertlerini dinledi. Pahalılıktan şikâyet eden esnaf, sattığı ürünü eski fiyatına bulamamaktan yana dertli... Soğuk havaya rağmen evine ekmek götürmek için türlü zorluklara katlanan esnaf, bu sıkıntının bir an önce son bulmasını istiyor.

Pazar Esnafı Kapalı Pazar Alanı İstiyor

Pahalılıktan şikâyet eden esnafın diğer bir sorunu ise pazar yerlerinin yarı açık ve tam açık olması. Özellikle kış şartlarında zor olan işlerinin daha da zorlaştığını söyleyen pazar esnafı; etrafı tamamen kapalı, vatandaşın alışverişini rahat yapabileceği sıcak bir ortam istiyor.

Başkan Atıcı: “Bu Karanlık Atmosferde İnancımız Bize Yol Gösteren Işık Olacaktır”

Ülkemizin içinde bulunduğu durumdan ancak borç, faiz sarmalından kurtulup milli kaynaklar üreterek kurtulabileceğini vurgulayan Başkan Atıcı: “Bizleri hasretle, özlemle bağrına basan tüm kardeşlerimize teşekkür ediyorum. Yaşanan bu zorlu süreçte esnafımızın yanında olmak, onlara bir nebze olsun moral vermek için ziyaretlerimize başladık. Öncelikle bu süreçte varlık mücadelesi veren tüm esnaf kardeşlerimize muvaffakiyetler diliyorum. Ülkemiz bu zorlu süreçten çıkabilecek güce ve kudrete sahiptir. Öncelikle buna inanmalı ve dayanışma içinde olmalıyız. Bu anlamda inancımız, bu karanlık atmosferde bize yol gösteren ışık olacaktır. Bunun yolu ise öncelikli olarak faize giden hortumları kesmekten ve borç, faiz sarmalından kurtulup ülkemizin zenginliklerinden milli kaynaklar üretmekten geçmektedir. Bizler Yeniden Refah Partisi teşkilatları olarak ülkemizin nasıl refaha kavuşacağını çok iyi biliyor ve bu kapsamda çalışmalar yapıyoruz. Bunun en bariz örneği Ar-Ge Başkanlığımız tarafından hazırlanan Milli Kaynaklar kitaplardır. Bu çalışmalar ülkemizi içinde bulunduğu bu vahim durumdan kurtaracak yegâne çalışmalardır” şeklinde konuştu.

Kaynak: Editör:
Etiketler: PAZARCI, ESNAFI, FİYATLARDAN, DERTLİ,
Yorumlar
Haber Yazılımı