TUZ MU ALINMADI, ARAÇLAR MI ARIZALI?
tekden site sağı sünnet
Haber
19 Ocak 2022 - Çarşamba 08:41 Bu haber 5021 kez okundu
 
TUZ MU ALINMADI, ARAÇLAR MI ARIZALI?
İYİ Parti Kocasinan Belediye Meclis Üyesi Osman Türk, kar yağışı ile birlikte ulaşım noktasında ciddi anlamda yaşanan sıkıntıları gündeme getirerek, “Birçok insanımız yaşadığı mağduriyet için telefon açıyor. Çözüm arıyor. Karla mücadele ekipleri yok. Tuz mu alınmadı. Araçlarınız mı arızalı?” diye sordu.
GÜNDEM Haberi
TUZ MU ALINMADI, ARAÇLAR MI ARIZALI?

Kar yağışı ile birlikte birçok noktada ulaşım konusunda sıkıntı yaşandı. Bu konuya gündeme taşıyan Belediye Meclis Üyesi Osman Türk, “Kayseri Büyükşehir Belediyemiz ve diğer ilçe belediyelerimiz bugün yağan kar yağışında da yine görevlerinde değildiler. Bu şehirde akşam saat 22:00 dan sonra hayat biter, herkes sıcak yuvalarında evlerinde oturup dizi seyreder TV’ye bakar diye düşünebilirsiniz, ama bu şehrin sanayi sektörünün fabrikaları 3 vardiya çalışır servisler hiç durmadan çalışanları işyerlerine ve evlerine taşır.

Sokaklarda caddelerde ise Bir tek karla mücadele ekipleri eksik, neredesiniz? Geçtiğimiz hafta sonu yağışında kaza üstüne kaza haberleri videoları hep birlikte izledik bir ders çıkartılmadı. Gönül belediyeciliği anlayışı mıdır? Bu bütçelerden karla mücadele için ödenek mi Verilmedi? Tuz mu alınmadı? Araçlar mı arızalı? Hemşerilerimizden gelen servis şoförlerimizden gelen telefonlardan size gelmiyor mu? Yoksa şu saat itibari ile mazota gelen zammı etkiledi? Araçların çalışmasını etkileyen kim?” ifadelerini kullandı.

Türk, birçok noktadan açılmamış yollarla ilgili sosyal medya hesabından görüntüler paylaştı.

Kaynak: Editör:
Etiketler: TUZ, MU, ALINMADI,, ARAÇLAR, MI, ARIZALI?,
Yorumlar
Haber Yazılımı