VALİ ELBİSTANLI GENÇLERLE BULUŞTU
tekden site sağı sünnet
Haber
02 Mart 2023 - Perşembe 21:22 Bu haber 418 kez okundu
 
VALİ ELBİSTANLI GENÇLERLE BULUŞTU
Kahramanmaraş'ın ilçesi Elbistan'a koordinatör valisi olarak görev yapan Kayseri Valisi Gökmen Çiçek, ilçedeki konteyner kentte gençlerle bir araya gelerek sohbet etti.
GÜNDEM Haberi
VALİ ELBİSTANLI GENÇLERLE BULUŞTU

6 Şubatta görevlendirildiği Kahramanmaraş koordinatör valilik görevi Elbistan ilçesine kaydırılan Vali Gökmen çiçek, ilçedeki arama kurtarma çalışmaları ile birlikte enkaz kaldırma, barınma gibi sorunların çözümü için çadır ile konteyner kent kurulumu, yardımların dağıtımı gibi çalışmaların başında görevine devam ediyor.

İlçedeki çalışmalar ve son durumla ilgili zaman zaman bilgiler aktaran Vali Çiçek, şunları söyledi; “Elbistan'da yeni bir konteyner çarşı yolda...Yapılan 2 çarşımız esnaflarımızın yoğun ilgisiyle açıldı.Şimdi ise Talas Belediyemiz tarafından Malatya yoluna  cephe yapılan yeni konteyner işyerleri yapılıyor.Cumartesi esnaflarımıza teslim edilecek.Talas Belediyemize teşekkürler.”

“Gün geçtikçe depremin izlerinden arınan Elbistan'da kurulan Kayseri Çarşımızda gençlerimizle bir araya geldik. Çok şükür artık Elbistan'da hayat normale dönmeye başlıyor.”

Kaynak: Editör:
Etiketler: VALİ, ELBİSTANLI, GENÇLERLE, BULUŞTU,
Yorumlar
Haber Yazılımı