‘ZAMLAR MİLLETİN BELİNİ BÜKÜYOR’ DEDİ DİSİPLİNE SEVK EDİLDİ
tekden site sağı sünnet
Haber
05 Nisan 2022 - Salı 18:58 Bu haber 1723 kez okundu
 
‘ZAMLAR MİLLETİN BELİNİ BÜKÜYOR’ DEDİ DİSİPLİNE SEVK EDİLDİ
MHP Kayseri Milletvekili Baki Ersoy, katıldığı bir televizyon programında ekonomik sıkıntılar ve zamlara değindi. “Zamlar bu milletin belini büküyor” ifadesinin ardından partisi tarafından disipline sevk edildi.
GÜNDEM Haberi
‘ZAMLAR MİLLETİN BELİNİ BÜKÜYOR’ DEDİ DİSİPLİNE SEVK EDİLDİ

MHP Kayseri Milletvekili Baki Ersoy, katıldığı bir televizyon programında ekonomideki durumla ilgili olarak da değerlendirmelerde bulundu.

Türkiye İstatistik Kurumu'nun açıkladığı enflasyon rakamlarına da değinen MHP’li Ersoy, "Zamlar bu milletin belini büküyor. Bunlar gerçek. Bunları görmemezlikten gelemeyiz. Bunları konuşmamız gerekiyor. Bunları yok sayamayız. Bir şey yok saydığınızda problem ortadan kalkmıyor ve bu tepkiyi getiriyor" ifadelerini kullandı.

Korona virüsü salgınını gerekçe göstermeyi doğru bulmadığını ifade eden Ersoy, açıklamasının devamında, “Enerji krizi var böyle oldu' demek yerine biz önümüzdeki süreçte ne yaparız? Bu bir kaçamak. Tamam dünyada ekonomik kriz var, bizde de var. Bunu çözmeyecek miyiz yani? Bu doğru değil. Bu yaklaşımı ben kabul etmiyorum. Bunlar var, ama bunu çözecek olan yine biziz, Cumhur İttifakıdır" ifadelerini kullandı.

Milletvekili Ersoy'un açıklamaları sosyal medyada çok sayıda etkileşim alırken, MHP Genel Merkezi Ersoy hakkında harekete geçti ve tedbiren Disiplin Kurulu'na sevk edildi.

Kaynak: Editör:
Etiketler: ‘ZAMLAR, MİLLETİN, BELİNİ, BÜKÜYOR’, DEDİ, DİSİPLİNE, SEVK, EDİLDİ,
Haber Videosu

Web Tv'de Görüntüle

Bu videoyu yorumlamak ve paylaşmak için ayrıca tıklayın.

Yorumlar
Haber Yazılımı