Bakanım milletin tuzu sikin ki gibi kuru değil
tekden site sağı sünnet
Haber
21 Eylül 2024 - Cumartesi 17:24 Bu haber 88 kez okundu
 
Bakanım milletin tuzu sikin ki gibi kuru değil
İYİ Parti Genel İdare Kurulu (GİK) Üyesi Kazım Yücel, Gençlik ve Spor Bakanı Osman Bak ile Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç’a seslendi ve paylaşımlarını bir daha düşünmelerini istedi
GÜNDEM Haberi
Bakanım milletin tuzu sikin ki gibi kuru değil

Önceki günlerde Kayseri’yi ziyaret eden Gençlik ve Spor Bakanı Osman Bak, partisinin ve büyükşehir belediyesinin düzenlediği bazı programlara katıldı. Bu programlar sırasında Bakan Bak, AK Parti Kayseri Milletvekili Hulusi Akar, diğer milletvekilleri, Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç mangal üzerinde sucuk pişirdiler.

 

Bu görüntüleri sosyal medya üzerinden paylaşılması üzerine İYİ Parti Genel İdare Kurulu (GİK) Üyesi Kazım Yücel, tepki gösterdi.

 

Ekonomik krizi hatırlatan ve vatandaşın alım gücünün iyice düşmesiyle birlikte birçok gıda ürününü alamadığını hatırlatan Yücel, “Bakanım, belediye başkanım milletin tuzu sizinki gibi kuru değil, şu videoyu izleyen çocuklar baba sucuk al dese, emekli, asgari ücretli, işsiz şu görüntüyü ailelerine nasıl sunsun, düşünsenize” ifadelerini kullandı.

Kaynak: Editör:
Etiketler: Bakanım, milletin, tuzu, sikin, ki, gibi, kuru, değil,
Yorumlar
Haber Yazılımı