BÜTÜN PARAM 40 LİRA DOMATES VE MARUL EDER Mİ?
tekden site sağı sünnet
Haber
06 Nisan 2022 - Çarşamba 16:23 Bu haber 2049 kez okundu
 
BÜTÜN PARAM 40 LİRA DOMATES VE MARUL EDER Mİ?
İYİ Parti Kayseri İl Başkanı Sebati Ataman, semt pazarında vatandaş esnaf ziyaretinde yaşadıklarını paylaştı. Ataman, “Bir teyzemiz pazarda bütün param bu diyerek 40 lirasını gösteriyor. Bir kilo domates bir tane marul eder mi diye sordu? Durumumuz çok vahim” dedi.
GÜNDEM Haberi
BÜTÜN PARAM 40 LİRA DOMATES VE MARUL EDER Mİ?

İYİ Parti Kayseri İl Başkanı Sebati Ataman ve Talas İlçe Başkanı Av.Osman Haymana ile Talas Anayurt Pazar yerini ziyaret ederek Pazar esnafının ve halkın nabzını tuttu.

Başkan Ataman, sosyal medya üzerinden ziyarete ilişkin şu şekilde açıklamalarda bulundu; ‘’Bugün parti teşkilatlarımızla birlikte Talas/Anayurt pazarındaydık. İl Başkanlığım boyunca 1200'ün üzerinde esnaf ziyaret ettim ama Anayurt pazarındaki kadar sitemi, şikayeti hiç görmemiştim. Pazar esnafı: ''Satışlarımız çok düştü. Artık kilo değil yarım kilo fiyatını yazıyoruz.'' diyor. Pazara gelen bir teyzemiz cebinden çıkardığı 40 lirayı bize uzatıyor: ''Tüm param bu 1 kilo domates, 1 marul başka bir şey eder mi?'' diyor. Halkın durumu çok vahim. Aziz millet bu şartları hak etmiyor. Manda yoğurtlu, kestane ballı tarifler vereceğinize önce vatandaşın karnını doyurun. ‘’

Kaynak: Editör:
Etiketler: BÜTÜN, PARAM, 40, LİRA, DOMATES, VE, MARUL, EDER, Mİ?,
Yorumlar
Haber Yazılımı