FİRMALARIMIZIN HEP YANINDA OLACAĞIZ
tekden site sağı sünnet
Haber
24 Haziran 2023 - Cumartesi 17:56 Bu haber 1820 kez okundu
 
FİRMALARIMIZIN HEP YANINDA OLACAĞIZ
CHP Kayseri Milletvekili Aşkın Genç, zor şartlara karşın üretime devam eden ve ihracat yaparak TİM’in ilk bin ihracatçı şirketleri arasında yer alan Kayserili 21 firmayı kutlayarak, “Firmalarımızın bi zor günlerde hep yanında olacağız” dedi.
EKONOMİ Haberi
FİRMALARIMIZIN HEP YANINDA OLACAĞIZ

CHP’li Aşkın Genç, Kayserili başarılı firmaları kutlayarak, başarıların devamını diledi. İhracat listesine giren firmaların yanı sıra üreten bütün şirketlerin destekçisi olacaklarını aktararak, şunları söyledi; “Türkiye İhracatçılar Meclisi'nin yayınladığı (TİM), 2022 yılında Türkiye'nin İlk 1000 İhracatçısı araştırmasında Kayseri'mizden 21 firma yer almıştır. Kayseri’miz için, Türkiye'miz için üreten istihdam ve katma değer yaratan tüm firmalarımıza çok ama çok teşekkür ediyorum. Ülkemizin içinde bulunduğu bu zorlu süreçte, çalışma barışının bozulmaması, tüm firmalarımızın daha da güçlenmesi için Cumhuriyet Halk Partisi Kayseri Milletvekili olarak her zaman sizlerle beraber olacağımı ifade eder, tekrar tebriklerimi iletirim.”

Türkiye Büyük millet Meclisi’nde (TBMM) hayırlı olsun ziyaretlerini kabul eden Genç, ziyaret eden herkese teşekkür ederek, “Kayseri Kafkas Derneği Başkanı Nurşah Özyürek ve yönetim kurulu üyeleriyle, Kafkas Dernekleri Federasyonu yönetim kurulu üyeleri TBMM’de hayırlı olsun ziyaretimize geldiler. Kendilerine nazik ziyaretleri için teşekkür ediyor, çalışmalarında başarılar diliyorum” ifadelerini kullandı. Genç’e Kayseri’den sivil toplum kuruluşlarının yanı sıra, partisinin il ve ilçe teşkilatlarından ziyaretler sürüyor.

Kaynak: Editör:
Etiketler: FİRMALARIMIZIN, HEP, YANINDA, OLACAĞIZ,
Yorumlar
Haber Yazılımı