Hilmiye’de bin 125 kök kenevir bitkisi yakalandı
tekden site sağı sünnet
Haber
30 Temmuz 2022 - Cumartesi 23:38 Bu haber 1772 kez okundu
 
Hilmiye’de bin 125 kök kenevir bitkisi yakalandı
Jandarmanın yaptığı çalışmada Pınarbaşı ilçesi Hilmiye mahallesinde bir tarlada ekili bin 125 kök kenevir bitkisi ele getirildi.
ASAYİŞ Haberi
Hilmiye’de bin 125 kök kenevir bitkisi yakalandı

Kayseri Valiliği’nden jandarmanın kenevir operasyonu ile ilgili yapılan açıklamada, şu bilgi verildi;

“Kayseri İl J.K.lığı KOM Ş.Md.lüğü ve Pınarbaşı İlçesi Kaynar J.Krk.K.lığı ekipleri ile birlikte 29.07.2022 günü saat 15:00 sıralarında Narkotik Tespit ve Değerlendirme Planı kapsamında Pınarbaşı ilçesi Hilmiye Mahallesinde K.A isimli şahsın tarlasında kenevir ekili olduğunun görülmesi üzerine; Pınarbaşı Nöb.C.Savcısına bilgi verilmiştir. KOM Ş.Md.lüğü, Kaynar J.Krk.K.lığı ve Pınarbaşı İlçe Tarım Müdürlüğü ekipleri ile K.A isimli şahsın tarlasında yapılan kontrolde 250 metrekarelik ekili alan içerisinde 50-200 cm boylarında değişkenlik gösteren 1125 Kök Kenevir Bitkisine el konularak yasa dışı kenevir ekimine dair adli tahkikat işlemlerine başlanılmıştır. Şüpheli şahıs gözaltına alınmıştır.

Kayseri İl Jandarma Komutanlığınca, bölgemizin huzur ve güvenliğini sağlamaya yönelik yapılan operasyonlar, yine halkımızın desteği ile daha da güçlü ve kararlı bir şekilde aralıksız olarak devam edecektir.”

Kaynak: Editör:
Etiketler: Hilmiye’de, bin, 125, kök, kenevir, bitkisi, yakalandı,
Yorumlar
Haber Yazılımı