İYİ PARTİLİ KAZIM YÜCEL VE AİLESİNİN MUTLU GÜNÜ
tekden site sağı sünnet
Haber
25 Aralık 2021 - Cumartesi 13:58 Bu haber 6501 kez okundu
 
İYİ PARTİLİ KAZIM YÜCEL VE AİLESİNİN MUTLU GÜNÜ
İYİ Parti Kayseri Büyükşehir Belediye Meclisi Grup Başkanvekili Kazım Yücel ve ailesi, hayatını Sena Gömeçlioğlu ile birleştirmek için ilk adımı atan çocukları Mustafa Yücel’in nişan törenin sevincini yaşadı.
GÜNDEM Haberi
İYİ PARTİLİ KAZIM YÜCEL VE AİLESİNİN MUTLU GÜNÜ

İYİ Partimi Kazım Yücel’in oğlu Mustafa Yücel’in Sena ile nişan töreninde yüzükleri İYİ Parti Milletvekili Dursun Ataş taktı.  Ailelerin sevincine ortak olan Ataş, “Kayseri Büyükşehir Belediye Meclisi Grup Başkanvekilimiz Sayın Kazım YÜCEL beyin kıymetli evladı Mustafa ve Sena kardeşimizin nişan yüzüklerini taktık. Hayırlı uğurlu olsun. Allah tamamına erdirsin” dedi.

İYİ partili Kazım Yücel ise, “Gömeçlioğlu ailemizin kızı Sena ile Yücel ailemizin oğlu Mustafa'nın nişan törenlerinde bizleri yalnız bırakmayan tüm misafirlerimize ve şahitlik eden İYİ Parti İl Başkanımız Sayın Sebati Ataman , CHP YDK üyesi Sn. Gonca Yelda Orhan ve nişan yüzüklerin takan Kayseri İYİ Parti Millet vekili Sn. Dursun Ataş beye bu mutlu günümüzde bizleri yalnız bırakmadıkları için teşekkür ederiz” ifadelerini kullandı.

 

Kaynak: Editör:
Etiketler: İYİ, PARTİLİ, KAZIM, YÜCEL, VE, AİLESİNİN, MUTLU, GÜNÜ,
Yorumlar
Haber Yazılımı