KAYSERİLİ GAZETECİ İSMET ÖZKAN VEFAT ETTİ
tekden site sağı sünnet
Haber
25 Aralık 2021 - Cumartesi 14:09 Bu haber 6646 kez okundu
 
KAYSERİLİ GAZETECİ İSMET ÖZKAN VEFAT ETTİ
Türk Basını’nın önemli isimlerinden Son Havadis, Başkent ve Hür Anadolu Gazeteleri’nin kurucu ve sahibi Kayserili Gazeteci İsmet Özkan, 81 yaşında Adana’da vefat etti.
GÜNDEM Haberi
KAYSERİLİ GAZETECİ İSMET ÖZKAN VEFAT ETTİ

Gazeteci Üstün Tuncer tarafından vefat haberiyle ilgili yapılan paylaşımda, şu ifadeler yer aldı; “İsmet Özkan’ın cenazesi yarın Kayseri’ye getirilerek İncesu İlçesi Merkez Camii’nde kılınacak öğle namazı sonrası İncesu Aile Mezarlığı’nda toprağa verilecek.

60 yılı aşan meslek yaşamı boyunca önemli çalışmalara ve bir döneme imza atan Son Havadis, Başkent ve Hür Anadolu Gazeteleri ile Türk Basını’nda öncülük yapan ve Anadolu’nun aydınlanmasında önemli roller üstlenen İsmet Özkan, bir süreden beri İncesu’da ki evinde sakin bir yaşam sürdürüyordu.

Gazeteci kimliği yanında, hayırseverliği ile tanınan İsmet Özkan, trafik kazası sonrası hayatını kaybeden kardeşi Yavuz Özkan adına, İncesu İlçesi’ne yaptırdığı stadyumu Kayseri Valiliğ’ne bağışlamıştı.

Evli ve iki çocuk babası İsmet Özkan, Ankara Gazeteciler Cemiyeti, Kayseri Büyükşehir Gazeteciler Cemiyeti ve Türkiye Spor Yazarları Kayseri Şubesi üyesi idi.”

Kaynak: Editör:
Etiketler: KAYSERİLİ, GAZETECİ, İSMET, ÖZKAN, VEFAT, ETTİ,
Yorumlar
Haber Yazılımı