Kırmızı bültenle aranan suç örgütü üyesi yakalandı
tekden site sağı sünnet
Haber
13 Aralık 2023 - Çarşamba 20:07 Bu haber 359 kez okundu
 
Kırmızı bültenle aranan suç örgütü üyesi yakalandı
İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, İnterpol Kırmızı Bülten ile aranan Uyuşturucu Madde Finansörü ve Organize Suç Örgütü üyesi Muhuannad ALOQLAH İstanbul’da yapılan “KAFES-19” Operasyonuyla yakalandı” dedi.
ASAYİŞ Haberi
Kırmızı bültenle aranan suç örgütü üyesi yakalandı

“Milletimizin bilmesini isterim ki; Geleceğimizi zehirlemeye çalışan uyuşturucu tacirleriyle, terör örgütleriyle, göçmen kaçakçılarıyla ve organize suç örgütleriyle mücadelemiz azim ve kararlılıkla devam edecektir” diyen Bakan Ali Yerlikaya, operasyonla ilgili şu bilgileri verdi;

“İstanbul Narkotik Suçlarla Mücadele, İstihbarat ve Göçmen Kaçakçılığı ile Hudut Kapıları Şube Müdürlüklerince yapılan müşterek çalışmalar sonucu, hakkında İnterpol tarafından Kırmızı  bülten çıkarılan yabancı uyruklu Muhuannad ALOQLAH’ın İstanbul Esenler de kaldığı ev tespit edildi. Düzenlenen Kafes-19 operasyonuyla yakalandı. Operasyonu düzenleyen Kahraman Polislerimizi tebrik ediyorum. Allah ayaklarına taş değdirmesin. Ülkemizi ulusal ve uluslararası organize suç örgütlerinden, zehir tacirlerinden temizlemeye kararlıyız.”

Kaynak: Editör:
Etiketler: Kırmızı, bültenle, aranan, suç, örgütü, üyesi, yakalandı,
Yorumlar
Haber Yazılımı