SUNGUR MDK’DA YER ALDI
tekden site sağı sünnet
Haber
25 Haziran 2023 - Pazar 19:28 Bu haber 337 kez okundu
 
SUNGUR MDK’DA YER ALDI
İYİ Parti'nin 3. Olağan Kurultayı'nda Genel İdare Kurulu (GİK) ve Merkez Disiplin Kurulu (MDK) üyeleri belirlendi. Kayseri’den Milletvekili Dursun Ataş, Genel İdare Kurulu listesinde yer alamazken, 14 Mayıs seçimlerinde Kayseri milletvekili Adayı olan Abdullah İlker Sungur MDK’da yer aldı.
SİYASET Haberi
SUNGUR MDK’DA YER ALDI

ATO Congresium'daki kurultayda oy kullanan delegeler, 50 üyeden oluşan GİK ve 11 üyeden oluşan MDK’yi blok liste yöntemiyle seçti. Seçimde bin 123 delege oy kullandı. Bin 110 oy geçerli olarak sayılırken, 13 oy ise geçersiz olarak kaydedildi. Genel Başkan Akşener'in kurultaya sunduğu GİK listesinde, mevcut GİK'ten Koray Aydın, Muhammed Emre Haberdar, Nuri Okutan, Orhan Çakırlar, Şenol Sunat, Rıdvan Uz, Arzu Önşen, Ayşe Sibel Yanıkömeroğlu, Dursun Ataş, Murat Karaman, Salim Ensarioğlu, Burcu Akçaru, Hasan Toktaş, Ümit Beyaz, Müberra Çakır, Meral Alemdar, Cihan Paçacı, Sırrı Özdolap, Kadriye Ünler, Sinan Sözen, Mehmet Arslan, Mümin İnan, Ahmet Kamil Erozan, Burhanettin Kocamaz, İsmet Koçak, Ümmü Gülsüm Paksoy, Halil Aydoğdu, Celal Karapınar, Ayhan Bölükbaşı, Ömer Süslü, Mine Baş, Yavuz Aydın, Temel Başbuğ, Mehmet Türe ve Yener Yıldırım yer almadı.

Kurultay’da, yeni MDK ise şu isimlerden oluştu: “Meral Alemdar, Kadriye Ünler, Hamza Yurtsever, Hatice Kayalı, Abdullah İlker Sungur ve Hatice Elvan Ece, Süleyman Çetin, Batuhan Yılmaz, Zeynep Şeyda Irmak, Metehan Kutlu ve Kenan Kaçmaz”

Kaynak: Editör:
Etiketler: SUNGUR, MDK’DA, YER, ALDI,
Yorumlar
Haber Yazılımı