VALİ ÇİÇEK: BÜYÜKLERİMİZİN DUALARIYLA AYAĞA KALKACAĞIZ
tekden site sağı sünnet
Haber
06 Mart 2023 - Pazartesi 21:31 Bu haber 402 kez okundu
 
VALİ ÇİÇEK: BÜYÜKLERİMİZİN DUALARIYLA AYAĞA KALKACAĞIZ
İkinci depremin merkez üssü olan Kahramanmaraş ili Elbistan ilçesinde koordinatör vali olarak görev yapan Vali Gökmen Çiçek, “Bölgede acılarımız büyük. Hayat devam ediyor. İnşallah büyüklerimizin de dualarıyla ayağa kalkacağız” dedi.
GÜNDEM Haberi
VALİ ÇİÇEK: BÜYÜKLERİMİZİN DUALARIYLA AYAĞA KALKACAĞIZ

7.6 büyüklüğündeki ikinci depremin merkez üssü olan Elbistan ilçesinde koordinatör vali olarak görev yapan Kayseri Valisi Gökmen Çiçek, bölgede arama kurtarma çalışmalarının sona ermesinin ardından uzun zamandır devam eder enkaz kaldırma çalışmalarını koordine ediyor. Vali Çiçek, bir yandan da bölgede depremzedelerin barınma ve gıda gibi birçok temel ihtiyaçlarının karşılanması adına yapılan çalışmaları da organize ediyor. Bu çalışmaların en başında ise barınma ile ilgili çadır kent ve konteyner kentlerin kurulması gibi işlemleri hızlandırdı.

Kayseri ve Kayserili belediyelerden önemli desteklerin ulaştığı bölgede hayatın normale dönmesi ve ihtiyaçların karşılanması adına Vali Çiçek nezdinde çalışmalar sürüyor. Konteyner çarşısının da hizmet sunulduğu ilçedeki çalışmaların hızla devam ettiğini aktaran Vali Çiçek, “Büyüklerimizin dualarıyla ayağa kalkacağız... Durmadan yorulmadan Elbistan'ı ayağa kaldırmak için mücadeleye devam edeceğiz. Allah bizleri bu büyük millete mahcup etmesin...” ifadelerini kullandı.

Kaynak: Editör:
Etiketler: VALİ, ÇİÇEK:, BÜYÜKLERİMİZİN, DUALARIYLA, AYAĞA, KALKACAĞIZ,
Yorumlar
Haber Yazılımı