YAĞIŞ SONRASI 48 SU BASKININA MÜDAHALE EDİLDİ
tekden site sağı sünnet
Haber
05 Mayıs 2022 - Perşembe 20:34 Bu haber 2064 kez okundu
 
YAĞIŞ SONRASI 48 SU BASKININA MÜDAHALE EDİLDİ
Kayseri’de sağanak yağış sonrasında farklı mahallelerde 30 evi su bastı. Vatandaşların imdadına ise Kayseri Büyükşehir Belediyesi İtfaiye ekipleri yetişti.
GÜNDEM Haberi
YAĞIŞ SONRASI 48 SU BASKININA MÜDAHALE EDİLDİ

Kentte dün başlayan ve devam eden sağanak yağış sonrasında hayatta olumsuz etkilendi. Bazı yollar sel baskını sonrasında ulaşıma kapanırken, birçok mahallede ise evleri su bastı. Kayseri itfaiyesi ekipleri yaptıkları çalışma sonrasında vatandaşların yardımına yetişti.

Kayseri Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı Ekipleri de, başta AFAD olmak üzere sivil toplum kuruluşlarının katkıları ile su baskınlarına müdahale etti. Ekipler, Melikgazi ilçesine bağlı Aydınlık Evler Mahallesi’nde 7, Hürriyet Mahallesi’nde 6, Keykubat Mahallesi’nde 4, Anbar Mahallesi’nde 3, Kılıçaslan Mahallesi’nde 3, Tacettin Veli Mahallesi’nde 2, Yeniköy, Danışment, Hunat, Yıldırım Beyazıt ve Esenyurt Mahallelerinde ise 1 su baskını olayına müdahale etti ve su dolan evleri motorlar kullanarak boşalttı.

50’den fazla personel ile teyakkuza geçen İtfaiye Daire Başkanlığı, Kocasinan ilçesinde ise Yemliha Mahallesi’nde 7, Yavuzlar Mahallesi’nde 2, Fevzi Çakmak Mahallesi’nde 2, Oymaağaç, Yunus Emre, Mimarsinan ve Ebiç Mahallelerinde 1 su baskını olayına müdahale ederken, İncesu ilçesinde 1, Yeşilhisar ilçesinde 1, Talas ilçesinde de 1 olmak üzere toplamda 48 su baskını olayına müdahale etti.

Kaynak: Editör:
Etiketler: YAĞIŞ, SONRASI, 48, SU, BASKININA, MÜDAHALE, EDİLDİ,
Yorumlar
Haber Yazılımı