YRP’LİLER GECE MESAİSİNE KEPEZ’DE DEVAM ETTİ
tekden site sağı sünnet
Haber
30 Nisan 2023 - Pazar 11:47 Bu haber 343 kez okundu
 
YRP’LİLER GECE MESAİSİNE KEPEZ’DE DEVAM ETTİ
Gece gündüz demeden Kayseri’yi karışı karış gezen Yeniden Refah Partisi Kayseri Milletvekili Adayları gece mesailerine Kepez’de devam ettiler.
SİYASET Haberi
YRP’LİLER GECE MESAİSİNE KEPEZ’DE DEVAM ETTİ

Yeniden Refah Partisi Milletvekili adayları 14 Mayıs 2023’te gerçekleştirilecek olan Cumhurbaşkanlığı ve 28. Dönem Milletvekilliği seçim çalışmalarına hız kesmeden devam ediyorlar. Gece gündüz demeden Kayseri’yi karış karış gezen Yeniden Refah Partisi Milletvekili Adayları Önder Narin, Ercan Aras, Ali Rizvan, Adem Kahveci, Cengiz Gençtürk, Yusuf Adıyaman ve il Başkanı Mustafa Kınış günün geç saatlerine rağmen Talas İlçesi Kepez Mahallesi’ni ziyaret ettiler. Ziyaretlerinde Kepez Mahalle Muhtarı Bilal Derebaşı’ndan mahallenin sorunları ve eksikleri hakkında bilgiler alan milletvekili adayları çözüm yolunun Yeniden Refah Partisi olacağını söylediler. Kepezlilerin sıcak karşılaması ile karşılaşan Milletvekili Adayı Ercan Aras, köylünün, tarım ve hayvancılık ile uğraşan vatandaşın sesi olmak için milletvekili adayı olduklarını söyledi. Milletvekili seçilmeleri takdirde şahsi menfaat değil, vatandaşa hizmet için çalışacaklarının altını çizen Aras, 14 Mayıs 2023’te gerçekleştirilecek olan Cumhurbaşkanlığı ve 28. Dönem Milletvekilliği seçimlerinde Kepezlilerden destek sözü aldı.

Milletvekili Önder Narin ise konuşmasında köylü hiçbir yere gelemez mantığına son vermek için bu yola çıktıklarını söyledi. Kendisinin köyde yetişen biri olduğuna dikkat çeken Narin, “ Yeniden Refah Partisi olarak biz ülkemizin sorunlarını biliyoruz. Biz bu sorunları bilerek, bu sorunları düzeltmek için geliyoruz” dedi. Yeniden Refah Partisi olarak seçimin kaderini belirleyen bir parti olacaklarının da altını çizen Narin, neden Cumhur İttifakı’nda yer aldıklarını açıkladı. Konuşmaların ardından milletvekili adayları vatandaşların sorularını cevapladılar.

Kaynak: Editör:
Etiketler: YRP’LİLER, GECE, MESAİSİNE, KEPEZ’DE, DEVAM, ETTİ,
Yorumlar
Haber Yazılımı