ZABITA EKİPLERİ FIRINLARI MERCEK ALTINA ALDI
tekden site sağı sünnet
Haber
03 Nisan 2022 - Pazar 12:24 Bu haber 1780 kez okundu
 
ZABITA EKİPLERİ FIRINLARI MERCEK ALTINA ALDI
Pınarbaşı Belediyesi zabıta ekipleri, ramazan ayının gelmesiyle birlikte ilçede faaliyet gösteren ekmek fırınlarını mercek altına alarak denetledi.
GÜNDEM Haberi
ZABITA EKİPLERİ FIRINLARI MERCEK ALTINA ALDI

Pınarbaşı Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri, ilçe genelinde faaliyet gösteren ekmek fırınlarına yönelik denetimlerine hız verdi. Ekipler denetimlerinde üretim alanlarında hijyen, hamur kazanları temizliği, paso bezleri temizliği ve tezgahlar başta olmak üzere her noktayı tepeden tırnağa inceledi. Tüm fırınların incelendiği denetimde ayrıca ekmek gramajları ve tartılarda kontrol edildi.

Yapılan denetimlerin ramazan ayı içerisinde periyodik olarak devam edeceğini bildiren Pınarbaşı Belediye Başkanı Menduh Uzunluoğlu, gerek marketler gerekse fırınlara yönelik denetimlerimizi aralıksız devam ettiriyoruz. Bizim için halkımızın sağlığı her şeyden önemlidir. Tek gayemiz ilçemizde yaşayan vatandaşlarımızın sağlıklı koşullarda üretilen gıdaları tüketmelerini sağlamaktır. Denetimlerde genelde işyerinin temizlik ve hijyen koşullarına uydukları da görüldü. Bu da bizi mutlu etti dedi.

Kaynak: Editör:
Etiketler: ZABITA, EKİPLERİ, FIRINLARI, MERCEK, ALTINA, ALDI,
Yorumlar
Haber Yazılımı