VALİ ÇİÇEK GAZİLERLE BİRLİKTE KARANFİL BIRAKTI
tekden site sağı sünnet
Haber
20 Eylül 2023 - Çarşamba 09:46 Bu haber 544 kez okundu
 
VALİ ÇİÇEK GAZİLERLE BİRLİKTE KARANFİL BIRAKTI
Vali Gökmen Çiçek, 19 Eylül Gaziler Günü nedeniyle düzenlenen törene ve etkinliklere katılarak gazileri anlamlı günde yalnız bırakmadı. Vali Çiçek, gazilere yakın ilgi gösterdi.
GÜNDEM Haberi
VALİ ÇİÇEK GAZİLERLE BİRLİKTE KARANFİL BIRAKTI

19 Eylül Gaziler Günü dolaysıyla Cumhuriyet Meydanı ve Kartal Şehitliği’nde tören düzenlendi. Cumhuriyet Meydanı’nda Atatürk Anıtına çelenk konuldu. Ardından saygı duruşu ve İstiklal Marşı okundu. Günün anlamına binaen konuşmalar yapıldı. Ardından Kartal Şehitliği’nde düzenlenen programa geçildi. Burada yapılan konuşmaların ardından şehitlerimiz için dua edildi. Vali Çiçek, şehit aileleri ile burada bir araya gelerek onlarla sohbet etti şehitlerin mezarlarına karanfil bıraktı. Vali Çiçek, şehit aileleri ve gazilerle birlikte bi süre burada kaldı ve duygulu anlar yaşandı.

Vali Çiçek, daha sonra gazilerin üyesi bulunduğu iki derneği ziyaret etti. Burada bir süre gazilerle sohbet eden Vali Çiçek, taleplerini dinledi.

Törenlere Vali Çiçek ile birlikte Kayseri Milletvekilleri, Garnizon Komutanı Tuğg. Haldun Taşan, Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç ve il protokolü katıldı.

Kaynak: Editör:
Etiketler: VALİ, ÇİÇEK, GAZİLERLE, BİRLİKTE, KARANFİL, BIRAKTI,
Yorumlar
Haber Yazılımı